COVID-19 informatie

Wij zorgen goed voor u en ons team

COVID-PROOF

Wij zien erop toe dat de COVID-regels worden nageleefd, zo wordt het maximum aantal gasten in ons restaurant niet overschreden.

Op verzoek wordt uw lunch, diner of borrel in eigen appartement geserveerd. U kunt ook gebruik maken van Take Away van restaurant ØFF PISTE

 

Wintercode van Vorarlberg

gratis annuleringsverzekering COVID-19

van de deelstaat Vorarlberg

 

De deelstaat Vorarlberg heeft een Covid-19 annuleringsverzekering afgesloten voor alle gastenboekingen in het winterseizoen 2020/21.

Deze verzekering is automatisch van toepassing op alle bestaande en toekomstige boekingen voor het winterseizoen 2020/21

LEES MEER

 

SPECIALE COVID-19

ANNULERINGS-VOORWAARDEN:

 

Indien er sprake is van een negatief reisadvies of de grenzen gesloten worden/zijn kunt u altijd kosteloos annuleren.

DOWNLOAD DE STOP CORONA-APP

 

Wij raden u aan om tijdens uw verblijf in Warth-Schrocken de Stop-Corona-app te activeren.

De app-gebruiker registreren hun onmoetingen met digitale handdrukken. Als 1 van de personen zich ziek meldt, worden alle personen die zijn opgeslagen zoals gecontacteerd in de afgelopen twee dagen op de hoogte gebracht.

Actuele Covid-19 informatie  van Warth/SchrÖcken – Tourismus

De winter staat voor de deur en wij zien u graag binnenkort in Warth-Schröcken.

Dit winterseizoen zal veilig en ook anders zijn. Maar we proberen uw verblijf zo eenvoudig mogelijk te maken en zullen er alles aan doen om uw verblijf in onze uitgestrekte bergen onvergetelijk te maken.

Wij zijn voorbereid zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige resort. We hebben nagedacht over het komende winterseizoen zodat we u, onze gasten, ons team en de lokale bevolking de nodige zekerheid kunnen bieden.

lees meer op de website van Warth-Schrocken 

DOWNLOAD

ski arlberg-app

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Ski Arlberg (sneeuwhoogtes, COVID-19-updates etc) Combineer je tracking met sightseeing. Met deze app kun je ook ski-tour volgen. Er worden gegevens verzameld zoals gemiddelde snelheid, maximale snelheid, hoogtemeters, afstand, etc.