welkom bij Pure resort warth

Ski-in-Ski-out…

Gelegen aan de voet van de Arlberg, omringt door de machtige bergtoppen ligt het imposante PURE Resort Warth. Het hotel is het ideale vertrekpunt voor tal van activiteiten. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Dit is een plek waar u het gehele jaar zou willen verblijven. Voel je thuis tussen het gebergte van de Arlberg. Direct aan ons hotel ligt het skigebied….De lokale ski en snowboardscholen en materiaalverhuurbedrijven zijn binnen 5 minuten te bereiken. Dus niets staat u in de weg om een dag ontspannen te skiën. Ons resort is ook het ideale startpunt voor skitochten, sneeuwschoenwandelen en wandelen

Bloeiende Almen…

Wanneer het voorjaar aanbreekt over de vallei van de Arlberg is het Wander tijd. Talrijke wandelroutes brengen de liefhebbers  naar bloeiende almen, geurende bossen, ruisende wilde beken en heldere bergmeren. Warth is een klein gemoedelijk dorp op een hoogte van 1500 m.
Het ligt ingebed tussen de “huisbergen” Biberkopf, Widderstein en Warther Horn. Het dorp is een uitstekend uitgangspunt voor actieve en ontspannen wandelingen en bergtochten. Markante toppen, talrijke wandelroutes met mogelijkheden voor klimmen en tochten tot in het hooggebergte.
Mooie bergmeren en een unieke alpenflora maken het mogelijk ver van de dagelijkse drukte te genieten van de bergnatuur. Er liggen veel berghutten in het gebied om naar toe te wandelen.
Er wordt de hele zomer in Warth een afwisselend wekelijks activiteitenprogramma met professionele begeleiding aangeboden voor groot en klein. Er kan worden deelgenomen aan oa wandel- en bergtochten met gids, canyoning, tunnelexpedities, mountainbiketochten, rafting en klimmen op de “Ostwand”.

 

Verblijft u in de periode van 19 juni – 10 oktober 2021 bij Pure Warth, dan ontvangt u  gratis een

Warth Card

wie zijn wij?

Gastvrijheid is onze tweede natuur!

Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en passie staan bij ons hoog in het vaandel. Ze maken deel uit van ons dagelijks denken, handelen, en communiceren. Het welzijn van de gast is ons grootste doel.
Het hotel is onze hobby, we moeten niet werken maar we mogen werken!

Onze luxe is dat we al vele jaren mogen werken in de horeca en daardoor veel ervaring met ons meebrengen. Maar zonder ons team van medewerkers zijn we nergens. Achter ons staat een heel team van enthousiaste mensen die elke dag hun beste beentje voor zetten in de keuken, in de service, de schoonmaak en alles daar om heen.

Wij zijn samen verantwoordelijk en bepalend voor het succes van PURE Resort Warth.
Ons doel is om ons kostbare bezit van gastvrijheid, passie en vertrouwen over te brengen op ons team. Want wij geloven dat je de liefde en passie, onze roeping, kunt voelen wanneer je ons huis binnenkomt. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een glimlach of een gezellig gesprek vaak genoeg is om iemand een goed gevoel van welzijn en hartelijkheid te geven.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in Warth!

 

 Mirjam Westers & Paul van Essen

follow us on social media